Print deze pagina

Gastenboek

In het gastenboek kunt u lezen wat andere bezoekers van deze website vinden. Als u zelf een reactie wilt achter laten, kunt u op de onderstaande toets drukken.

Wij vinden het erg leuk om deze reacties te mogen ontvangen! Wij behouden ons echter wel het recht voor bepaalde ongepaste woorden en/of reacties zonder voorafgaand bericht te maskeren of te verwijderen.

Plaats een bericht!

51 Berichten
Ko Vester - Schipborg Nederland

Leuk om wat over je jeugd te lezen. MIsschien een aanvulling. Ik was voorzitter van de ArtiManaClub Ivan de Marathon. De nachtvergunning was op mijn naam. Zelf vele malen opgetreden met de Highlanders daar. Waren de eerste band in Den Haag met VOX installatie (van Servaas). Samen met de Earrings en Freddie Hayen naar TV opname van The Who. T-shirts van The Who met verkeersborden er op. Edit RvdW: Heb jullie vele malen gezien. Vond The Highlanders een topgroep!

Ernst van der Sloot - Biddinghuizen Nederland

Hoi Rob, Genoten van je verhaal van Sieb! Topwerkje geworden. Heerlijk om te lezen en herkenbaar hoe oudere heren nu terug kijken naar vroeger. Dank, dank, dank! Ernst. (website: geen)

Sieb Warner Nederland

Het trommelgilde over de vloer, op een mooie septembermiddag. Rob: jazzyjazzy op de snare... Ron Cuba libre op conga's... Moi, ik hou wel van de Djembe. Een verloren, zwarte Westend tomtom 45 jaar na dato over de vloer. Puur jeugdsentiment in de geest van meestertrommelbouwer De Hooge. Dank boys van bijna 70, voor een mooie middag! Yo, Sibelius Warmstraal.

Frits Segaar Nederland

Aan de oude winkel van Nico Servaas bewaar ik nog hele goede herinneringen. Leuk om die oude Haagse plaatsen weer eens te zien. Frits

benvbeugen - DenHaag NL

Mooi Rob, een leuk document van Bas van der Rest. Ik heb er nog een Yamaha acoustische gitaar met zon plak-element gekocht. We waren het Duo Dutch Connection en speelden veel in bruine kroegen, nummers van Crosby Stills Nash and Young, Everly Brothers etc. Grtz, Ben (website: www.youtube.com/channel/UC_KCK...WIsnaMKKp4g )"

Rob Poerbodipoero - Den Haag Nederland

Wat een geweldige website kreeg ik door van Siem Ling. Een wereld van herkenning ging open. Zelf jaren aan rolhockey gedaan in het Zuiderpark en later in de Marathon. Later zelf regelmatig gespeeld met mijn band the Blue Fighters in de Marathon, in de provincie en Duitsland. We speelden in dezelfde tijd van de Earrings, Q65, the Motions, the Haigs etc. Het een en ander is terug te vinden op een site die ik hier boven heb aangegeven. Foto's kan je van de site afhalen, die zijn van mijzelf. de tekst is van de site eigenaar. Als je dat wil gebruiken moet je denk ik even overleggen. Groet, Rob Poerbodipoero (website: www.storyofindorock.nl/bluefighters.htm)

Nico Hegt - Nieuwegein Nederland

Wat een feest van herkenning. En wat een werk om al die informatie bijeen te krijgen. Helemaal top. Zelf geboren in Den Haag, 1946, heb het allemaal meegemaakt, kijk maar eens op mijn website over mijn muzikale belevenissen in de jaren 60: www.niek4youmusic.nl Naar aanleiding van deze site ging ik mijn foto's nog eens goed bekijken, en ja, volgens mij hadden wij ook een Westend drumstel zowel bij de West Coast Jazzband als bij onze eigen band. Bekijk de foto's maar eens goed, vooral die uit de dancing boven het Circustheater. Voor de volledigheid: ik speel hier op een Hofner vioolbas en zing ook een beetje. Reacties hierop zijn welkom. Met muzikale groet, Nico P. Hegt. PS, hoe kan ik hier een foto toevoegen?? Edit RvdW: Dank voor je sympatieke bijdrage en de foto, Nico. Hier is 'ie, mét de namen van je band, The Rythme Shakers. De drummer is: Ferry Hamer, de zanger Joe Miller, solo gitaar Theo Kortekaas, slaggitaar Rudy van Wijngaarden en op basgitaar Nico Hegt. The Rythme Shakers speelden om en om met de West Coast Jazz Band, vandaar de naam op de bassdrum. <br /> <br /> (website: www.niek4youmusic.nl)

Ronald van Vliet - Zwolle Nederland

Mooie site! Ik ben geboren in den Haag, 1946, herken de genoemde bedrijven heel goed, speelde in de jaren 1963-1965 in de band de Flintstones. www.facebook.com/Flintst...onesDenHaag Aanvankelijk in een eigen home' in de Goudenregenstraat, later, samen met de Fire Devils in de Pam Pam. Nostalgie, prachtig! Edit RvdW: Ah, de Flintstones, dikwijls gezien, inderdaad, ook in de Pam. Dank voor je bericht! (website: www.vanvlietadvies.nl)"

Hans Vermeij - Den Haag Nederland

Hartelijk dank voor deze geweldige site. Geboren in 1950 ben ik echt een product van de 60er jaren. Opgegroeid met the Golden Earring en the Q enz, dansen op de rolschaatsenbaan in het Zuiderpark, de Eekhoorn en de Marathon en niet te vergeten HET CASINO op Scheveningen. Wat een geweldige tijd. Leuk om hier zo uitgebreid over te kunnen lezen. Met vriendelijke groet, Hans

henny schoonoord - amersfoort nl

Afgelopen zaterdag vanaf Amersfoort 2 uur door de sneeuw en met een op hol geslagen tom-tom door het centrum van Leiden uiteindelijk bij Ronald de 24 inch (Golden Earrings) Westend purple sparkle bassdrum overgenomen. Edit RvdW: Ah, jij bent de gelukkige koper. Ben benieuwd of de bass zo blijft of dat 'ie bijvoorbeeld een ander kleurtje krijgt. Hou je ons op de hoogte? Reactie Henny: Hallo Rob, de rest van mijn drumstel is eeeh..... maple natural dus wie weet. Groet, Henny


Vorige pagina: Vintage drums, algemeen
Volgende pagina: Contactformulier